trezor bitcoin wallet kopen

programmas voor de Trezor 2 schrijven en verbeteren! Producten van Trezor Trezor heeft lange tijd maar een type hardware wallet gehad. De producten van Trezor, veiligheidsfuncties van de Trezor wallet, betaalmogelijkheden en bezorging. Slush CEO Founder Stick CTO Founder. Trezor model T/ Trezor 2 Trezor 2 / Trezor model T De Trezor 2 ofwel Trezor model T is het vervolg type op de standaard Trezor en heeft in plaats van een klein schermpje een groter touchscreen.

trezor bitcoin wallet kopen

De standaard trezor is gebruiksvriendelijk, simpel en super veilig. De bezorg kosten komen nog bovenop de kosten van de Trezor.

Designed for your confidence and ease-of-mind. De standaard Trezor is een super fijn en veilig apparaat, maar sinds kort hebben ze ook een meer geavanceerde versie: De Trezor model T ofwel Trezor. Veiligheidsfuncties van de Trezor wallet De trezor is een van de best beveiligde hardware wallets met verschillende veiligheidsfuncties. Op het display waar de pincode ingevoerd dient te worden wisselen de cijfers elke keer, waardoor jouw pincode moeilijker te stelen. Led by renowned experts of the crypto industry. Audited by security researchers, verified by our track record. It only takes 5 minutes.